sem 28 campo de colza -Empordà  0174Dilluns, 6 de juliol

Mateu 9, 27-31
Amb certesa m’acosto a Déu, i davant d’ell descarrego les meves preocupacions, els meus mals i les meves fatigues. Amb fe torno a mirar el món buscant en cada racó la llum dels seus miracles.

 

Dimarts, 7 de juliol

Mateu 14, 22-33
Els dubtes i les pors fan trontollar les meves passes, com un equilibrista camino sobre la corda d’aquesta vida, quantes vegades he estat a punt de caure! Quantes vegades m’he vist amb l’aigua al coll; però certament la mà del Senyor m’ha rescatat dels perills. Què el record de la seva protecció encoratgi la meva fe.

Dimecres, 8 de juliol

Mateu 15, 21-28
Cridaré amb fe per reclamar la salvació de Déu; buscaré amb fe la resposta del Senyor. No em cansaré de demanar-li; en ell deposito la meva confiança sé que em respondrà.

Dijous, 9 de juliol

Mateu 16, 5-12
Alimentaré la meva fe de la seva paraula, guardaré la meva fe de discursos aliens a ell; guardaré memòria de la seva provisió i ompliré els meus records de la vida compartida amb ell. És Déu qui m’ensenya, és ell a qui vull escoltar.

Divendres, 10 de juliol

Mateu 17, 14-21
Si la fe més petita pot moure muntanyes aleshores és que tinc poca fe, però aquesta poqueta l’ompliré d’esperança i la duré arreu on vagi, per compartir-la amb tots els necessitats; l’ompliré d’amor i de pau i la regalaré a totes les que pateixen. Engreixaré la meva petita fe de la justícia de Déu.

Dissabte, 11 de juliol

Mateu 21, 18-22
Amb fe lluitaré per la justícia, amb fe treballaré per la pau, amb fe demanaré Déu un món millor, que ompli de fruits les taules dels pobres i de flors les vides dels necessitats. Cridaré una pregaria a Déu amb la confiança de que ell camina amb mi.

Diumenge, 12 de juliol

Salm 24
Omplo la meva fe de la seguretat del teu perdó i de l’abraçada de la teva misericòrdia, m’acosto a tu confiada, tranquil·la, sabedora que m’has estimat i que sempre ho faràs. En tu reposa la meva ànima, en el teu gran poder i en el murmuri del teu amor.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

 

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.