bahiaDilluns, 4 de maig
Cohèlet 7, 23-25

He caminat i buscat, he intentat trobar-te, però un vel em separa de tu, una boira m’amaga la teva ruta; Senyor, com arribaré a conèixer-te? Com seré sàvia en les teves coses i comprendre la teva voluntat? Solament si tu m’ensenyes, solament si tu et reveles, per això et demano que obris les meves oïdes per escoltar-te i els meus ulls per veure’t, sé que estàs amb mi, solament he de ser sensible a tu.

Dimarts, 5 de maig
Cohèlet 7, 26-29

Perdona’m Senyor, perquè moltes vegades sóc com el Predicador, em perdo en estereotips i no m’esforço en conèixer les persones, perquè la imatge que m’he fet d’elles ja em serveix. Perdona’m perquè tu m’has conegut a mi, però jo no he volgut acostar-me als altres. Mostra’m Senyor la teva imatge en cada ésser humà, perquè pugui estimar-lo com tu has fet amb mi.

Dimecres, 6 de maig
Cohèlet 8, 1-9

Dóna’m saviesa Senyor, que la meva boca parli les paraules justes en els moments adequats, que sàpiga que haig de fer davant les diferents situacions, no és fàcil Senyor està sempre encertada, quantes vegades la meva arrogància i la meva desídia no m’han fet actuar malament? Per això busco en tu el coneixement, per això busco amb tu l’amor que inspira la bondat.

Dijous, 7 de maig
Cohèlet 8, 10-15

Senyor, si miro al meu voltant m’adono de quant injusta és la paga d’aquesta vida, com aquell qui no mereix rep, i el que hauria de ser lloat és oblidat per la memòria. Fes-me viure la teva justícia Senyor, que sigui en tu que busqui jo la vida, i que el teu alè m’impulsi a actuar justament amb els qui m’envolten. No deixis que m’enlluernin ni les riqueses ni les mascares dels altres, fes-me veure amb claredat el cor de les persones, per poder estimar-les a totes.

Divendres, 8 de maig
Cohèlet 8, 16-17

Qui pot entendre els teus camins? Qui pot copsar el teu amor? Qui mirarà al cel i podrà dir: jo conec a Déu? Per més que busqui sé que mai arribaré a tindre la saviesa que vull, el discerniment perfecte que faci de la meva vida una benedicció, però Senyor fes que no abandoni el camí, que no defalleixi en l’intent, perquè quan miro enrere veig que sí he aprés, i encara que la meta és lluny, no vull abandonar la carrera d’aconseguir-la.

Dissabte, 9 de maig
Cohèlet 9, 1-6

Déu i Senyor meu, et demano que em donis la saviesa de viure en els teus camins, certament, con diu el predicador, on hi ha vida hi ha esperança, i sempre una possibilitat oberta per encetar de nou camins malbaratats. Vull aprofitar el temps que tingui sota el sol per a fer el bé i per posar la meva vida com una eina per el teu Regne.

Diumenge, 10 de maig
Salm 121

Gràcies Senyor i Déu meu perquè ets tu qui guarda el teu poble, qui cuida d’ell i el fa néixer i créixer, gràcies Senyor perquè el nostre futur i la nostra vida no està en mans de cap ésser humà, sinó en les teves, unes mans que ens cuiden i ens sostenen, ara i sempre.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

 

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.