CAM00186Dilluns, 31 d’agost

1 Tessalonicencs 5, 5-8
Tinc una cuirassa, teixida amb el perdó i la misericòrdia del Senyor, tinc una cuirassa que em permet enfrontar-me a les dificultats, a les penúries. Tinc una cuirassa d’amor que m’empeny dia a dia per treballar per un món millor. Estic plena de l’amor de Déu, estic disposada a compartir-lo.

Dimarts, 1 de setembre

Mateu 12, 15-21
La nostra esperança és que el nou món inaugurat en Jesús es faci realitat per a tothom, un món de justícia i de pau. La nostra esperança és l’arribada plena del regne de Déu que transformarà aquesta terra en un espai de llibertat i d’harmonia per a tota la creació.

Dimecres, 2 de setembre

Joan 5, 1-9
On posem la nostra esperança? En què depositem la nostra confiança? El Senyor està disposat a donar-nos forces per tirar endavant, en ajudar-nos per a seguir caminant, és en ell que hem de depositar la nostra esperança, perquè ell és fidel a les seves promeses. En ell caminarem.
Dijous, 3 de setembre

Romans 8, 18-25
Gemeguem amb una terra que plora, esperem a una natura que vol ser alliberada, confiem en l’esperança promesa de que hi haurà un món millor, ho esperem i ho anhelem, per això amb constància treballem per fer-lo arribar, perquè sabem que el final del camí serà la justícia i la llibertat.

Divendres, 4 de setembre

Romans 12, 12-21
L’esperança ens ha d’omplir de goig, ens ha de donar forces per treballar i estimar, l’esperança ens ofereix la capacitat de transformar la nostra realitat, perquè sabem que hi ha una altre manera de viure, inspirada en Jesús de Natzaret, i que seguint les seves passes podrem canviar la vida dels que ens envolten.

Dissabte, 5 de setembre

Efesis 1, 12-14
La nostra esperança està posada en el Crist, i el seu Esperit ens confirma que arribarà, vindran la justícia i la pau a regnar en aquest món, el goig i l’alegria viuran al cor de tota la humanitat. En la seva paraula confiem, perquè sabem que Déu complirà totes les seves promeses.

Diumenge, 6 de setembre

Salm 146
Cantaré al Senyor perquè ha omplert la meva vida d’esperança. En ell confiaré perquè la seva fidelitat és per sempre. Amb ell treballaré per omplir el món de la seva justícia, i la terra de la veritable pau. Que vingui a nosaltres el seu regne, que es faci realitat per a tota la humanitat.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

 

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.