totemDilluns, 3 d’agost

Lluc 7, 41-47
L’amor neix de la consciència de qui som, de què hem fet i de com hem viscut allunyats de Déu; estimem quan ens adonem de que ha sigut Déu qui ha sortit a buscar-nos, quan veiem com ell mateix a superat la gran fosa que ens tenia separats. Jo vivia lluny d’ell però ell mai va oblidar-me, puc estimar perquè ell em va estimar primer.

Dimarts, 4 d’agost

Lluc 10, 25-37
Estimar no és únicament un sentiment, és quelcom que neix al cor i ens porta a accions concretes. Estimar vol dir moure’s per l’altre, arriscar-nos per ell. Estimar vol dir fer-nos vulnerables al dolor aliè, assumir en nosaltres les preocupacions dels altres. Estimar és atendre al desvalgut.

Dimecres, 5 d’agost

Lluc 11, 42-44
Estimar ens ha de portar a viure en accions de justícia, perquè l’amor i la justícia caminen de la mà, però correm el perill, moltes vegades, de perdre’ns en el discurs del món que busca el propi benefici. Déu és amor i també justícia, per això els seus fills i les seves filles estimen la justícia i judiquen amb amor.

Dijous, 6 d’agost

Lluc 16, 8-13
On tinc posat el cor? Què és allò que estimo, què busco? Per què lluito? Vull estimar Déu per sobre de totes les coses, perquè d’aquest amor naixeran fruits de justícia i de pau, però moltes vegades em perdo, oblidi on haig de posar els meus esforços. Per això és bo parar-se, es bo preguntar-se què ens mou a actuar, perquè potser haurem de rectificar els nostres camins.

Divendres, 7 d’agost

Joan 3, 10-22
Les obres de la llum són els camins de l’amor. El Fill de Déu va vindre per ensenyar-nos a viure estimant i fent el bé, no podem oblidar-ho mai, perquè Jesús ens ha il·luminat, ens ha ofert una nova manera de caminar. En la seva llum i el seu amor ens sentim inspirats per treballar per un món millor.

Dissabte, 8 d’agost

Joan 12, 23-26
Estimar vol dir superar els nostres propis egoismes per donar-nos als altres, aquest és l’amor veritable; aquells que diuen estimo però volen guardar la seva vida del perill aleshores no estimen, perquè estimar vol dir buscar el bé dels altres per sobre del teu.

Diumenge, 9 d’agost

Salm 130
Déu manifesta el seu amor en el perdó que sempre està disposat a donar-nos, en la seva paraula trobem consol, el seu Esperit ens mostra la seva misericòrdia. Esperar confiada en Déu, en que arribarà el descans de l’ànima, perquè ell m’estima.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

 

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.