playaanochecerDilluns, 28 de setembre

1 Tessalonicencs 1, 2-6
Vull fer créixer la meva esperança, vull mantenir-la ferma, i per fer-ho la construiré sobre la roca, sobre el Crist, en ell alimentaré la meva vida per construir i treballar perquè tots els homes i les dones puguin viure en justícia i pau, gaudint de l’amor. La meva esperança és que el mal ja ha sigut vençut, en Déu hem tingut la victòria.

Dimarts, 29 de setembre

1 Tessalonicencs 5, 5-8
Tinc una casc que em cobreix el cap, que protegeix la meva vida, i que m’assegura la victòria. Tinc una esperança que omple el meu cor de coratge per lluitar, de forces per tirar endavant, perquè ella veu de l’amor que Déu m’ha atorgat, es cobreix de la fe que confia en el meu Senyor.

Dimecres, 30 de setembre

Isaïes 9, 1-6
Veig davant nostre un regne de pau i justícia, caminem cap a ell, és un regna fonamentat en Jesús, que per amor obrir a la humanitat una nova vida, plena d’harmonia, vessada de llum. Aquesta és la meva esperança, un nou món on l’amor mogui cada acció i cada pensament, per ell treballo, per ell lluita la meva fe.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

 

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.