camDilluns, 28 de desembre

Isaïes 61, 10-11
Amb generositat agosarada has ofert la teva salvació al món, has manifestat el teu amor, has desbordat sobre nosaltres la teva justícia. Sí Déu nostre, et lloem perquè les teves obres han obert un nou camí, perquè la teva mà ha sostingut la nostra. Germina la teva paraula als nostres cors perquè donem fruits de pau, justícia i amor.

Dimarts, 29 de desembre

Gàlates 4, 4-7
M’has donat la llibertat de l’hereva, has trencat les cadenes amb que el món volia retenir-me, m’has fet filla teva per amor, en la plenitud del temps vas enviar al teu fill per oferir-nos llibertat, que sàpiga aprofitar-la, que no la malbarati, que la comparteixi i lluiti per ella.

Dimecres, 30 de desembre

Isaïes 52, 7-10
Que el goig de la salvació que ens has concedit ens mogui a treballar per un món millor, fes de les nostres vides proclames de la teva bona nova que crida que has vingut per oferir-nos una nova creació, i que torna a crida que tornaràs per fer plenes totes les coses que ja han començat.

Dijous, 31 de desembre

Lluc 2, 22-38
Omple les nostres boques de paraules profètiques, que la llum que ha omplert la nostre vida vesi de nosaltres per omplir de claror el nostre món. He vist el nostre salvador, ens has revelat la teva salvació, ens has donat el goig de conèixer el teu fill. Que la teva manifestació a la nostra vida doni fruits de profecia per aquest món.

Divendres, 1 de gener

Nombres 6, 22-26
Com un infant, que camina amb passes insegures, m’acosto a aquest nou temps que se’ns presenta; com un petit, que amb valentia i por alhora, m’enfronto a nous reptes i desafiaments, però ho faig confiada, sabent que la teva mirada està posada sobre mi, que el teu amor i perdó acompanya cadascun dels meus intents. Dóna’m força i il·lumina el meu camí.

Dissabte, 2 de gener

Colossencs 1, 21-29
Oh, Déu nostre, ets un gran misteri! Quan amb la ment intentem copsar la teva grandesa ens adonem que ens és impossible, quan amb el cor volem encabir tot el teu amor, veiem que és una gesta sense futur; i tu, el més gran de tots, el sobirà de la creació has volgut manifestar-te en les nostres vides en la figura del teu Fill, ha ell volem seguir, amb ell volem treballar. Que el nou temps sigui fruit per la proclamació de la teva salvació.

Diumenge, 3 de gener

Salm 99
Senyor i Déu nostre, estem agraïts i contentes perquè al llarg de la història t’has manifestat en mig de la teva creació; treballes en mig de la teva humanitat instruint-nos en la veritable justícia. Des de la teva santedat t’has acotat a nosaltres amb misericòrdia i perdó. Segueix entre nosaltres per sempre, sigues mestre per el teu poble.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

 

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.