pesquerosDilluns, 27 de juliol

Filipencs 3, 7-11
Vull fer créixer la meva fe en Crist, en l’esperança de la vida que ell m’ha ofert; alimentaré la meva fe de la seva paraula i del seu exemple, la cuidaré en el seu amor i la seva misericòrdia. Per la fe ompliré la meva vida de la llum de Jesús i deixaré enrere els camins de la mort.

Dimarts, 28 de juliol

Colossencs 1, 21-23
Plantaré la meva fe en la misericòrdia de Déu, la regaré del seu amor, la faré créixer alimentant-la del seu Esperit. Vull caminar ferma, segura, tranquil·la en aquesta fe que he rebut com un do, gràcies al Crist, que va donar la seva vida per rescatar-me.

Dimecres, 29 de juliol

Colossencs 2, 6-10
Vull mantenir en la memòria aquells que em van ensenyar la fe, vull recordar amb amor entranyable a les que amb la seva vida fan fomentar la meva confiança amb Déu. Vull donar gràcies al Senyor perquè m’ha envoltat de persones que han regat i han fet florir el do de la fe que ell va voler regalar-me.

Dijous, 30 de juliol

1 Tessalonicencs 1, 2-6
En mig de les tribulacions, dels problemes, de les malalties i els mals moments, en mig de la tempesta demano a Déu una fe activa, moguda per ell, valenta en ell. Vull alimentar la meva fe de l’Esperit del Senyor que és presència seva a la meva vida. Gràcies Senyor per el do de la fe, que no la malbarati que la sàpiga posar al teu servei.

Divendres, 31 de juliol

1 Tessalonicencs 5, 5-8
Tinc una cuirassa, forta, dura, que cap fletxa podrà travessar; tinc una defensa contra el mal, que em resguardarà en el perill, que omplirà de valentia les meves lluites i de confiança les meves batalles. Tinc fe, crec i confio en Déu, tinc fe, lluito i treballo amb Déu. Tinc el gran do de la fe.

Dissabte, 1 d’agost

Lluc 6, 27-36
Estimar és una tasca fàcil si guardem el nostre amor per aquells que el mereixen, però estimar com Déu ens ha estimat, ser misericordiosos com Déu ho ha sigut amb nosaltres, això ja no és tant senzill; per això hi ha que treballar l’amor, hem de mirar l’altre com si fos jo mateixa.

Diumenge, 2 d’agost

Salm 51, 1-12
Aixeco la meva veu al cel, crido al meu Déu perquè em rescati, perquè vessi sobre mi el seu perdó i la seva misericòrdia, i ho faig en la confiança de que ho rebre, de que rebre la seva salvació, perquè Déu m’estima, el seu amor per mi és profund i fidel.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

 

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.