pantaDilluns, 25 de gener

Joan 12, 37-43
Senyor que els homes no ens facin por, que la teva paraula brolli a les nostres vides, que siguem capaços de compartir-la, oblidant-nos de buscar l’honor d’aquest món, posant els nostres ulls en Jesús, qui ens mostrà una nova manera de viure, un nova forma de relacionar-nos. Volem escoltar-lo, Senyor, volem sentir la seva veu d’alè i caminar en les seves passes.

Dimarts, 26 de gener

Lamentacions 3, 55-57
Que el teu confort Senyor arribi a tots i totes les que pateixen, el nostre món és ple de víctimes innocents que viuen la violència i la mort provocades per l’egoisme i la cobdícia; la por amara els cors de tantes persones! Que els hi arribi la teva veu consoladora, que la teva abraçada els doni forces per continuar. Fes-nos, Déu nostre, sensibles al seu patir, dóna’ns el coratge de defensar-les.

Dimecres, 27 de gener

Joan 14, 15-21
És pel teu Esperit, Senyor, que tenim la certesa de que ets amb nosaltres, per ell podem gaudir de la comunió, amb tu i amb els que ens envolten. Gràcies perquè no ens has deixat orfes, gràcies perquè la teva presència és una realitat. Manifesta’t a les nostres vides, ensenya’ns a estimar tal i com tu ho vas fer.

Dijous, 28 de gener

Ageu 1, 12-15
Necessitem la teva veu Senyor, necessitem una paraula d’impuls i de coratge per posar-nos a treballar, volem construir un nou món, un món de justícia i de dignitat per a tota la teva creació, i volem començar per edificar la teva església. Tu ets amb nosaltres, perquè la tasca doni fruit, perquè l’esforç tingui recompensa. Acompanya’ns Senyor en el treball i encoratja’ns amb la teva paraula.

Divendres, 29 de gener

Romans 3, 21-26
Déu nostre, volem manifestar la teva justícia en mig d’aquest món, que el do que ens has concedit, per gràcia, sapiguem donar-lo, sapiguem compartir-lo amb els que pateixen. En Jesucrist vas manifestar la justícia que salva, que perdona, que transforma vides, i és aquesta la que volem viure i proclamar. La teva justícia salva Senyor, gràcies.

Dissabte, 30 de gener

Isaïes 9, 5-6
En l’infant que va néixer, en mig de la pobresa, en el fred de la nit, ha nascut una nova creació, un nou regne de justícia i pau per la humanitat, i tot per el teu gran amor, ardent i poderós, que crema les nostres faltes i errades, per omplir el nostre cor del teu perdó. Gràcies Senyor per el teu Fill, gràcies per en ell podem omplir-nos de la teva voluntat.

Diumenge, 31 de gener

Salm 29
La teva veu, Déu nostre, és poderosa, ressona al llarg del món, formant i transformant, però també pot ser suau com un murmuri, dolça com una mare que acarona. La teva veu proclama la justícia en mig del món, reclama la pau per la teva creació. A tu que parles i estimes, a tu volem escoltar.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

 

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.