edifgasDilluns, 24 d’agost

2 Corintis 6, 3-10
En mig dels patiments, del dolor, dels cops que la vida ens dóna, en mig de les dificultats i els problemes hem de ser constants en l’amor, perquè l’amor de Déu ens consola, però també ens impulsa a superar els tràngols de la vida. Tirarem endavant, amb fe i amor cap a la nostra esperança.

Dimarts, 25 d’agost

2 Corintis 8, 8-15
L’amor es demostra amb accions concretes, amb donacions generoses d’allò que som, però també d’allò que tenim. Estimar vol dir preocupar-se pels pobres, pels que passen necessitat, vol dir assumir com a nostra la penúria dels altres. L’amor demana que compartim amb els que ho necessiten.

Dimecres, 26 d’agost

2 Corintis 11, 7-11
Estimar vol dir acceptar les males accions dels altres, vol dir perdonar davant l’ofensa. M’omple el cor de tristesa pensar en l’apòstol Pau, passant necessitats a Corinti, mentre l’església no s’adonava, o no volia adonar-se, però la seva reacció és perdonar, mogut per l’amor que els hi té. Igual que ell va ser perdonat per Déu perdona als que l’han ofès, això és estimar.

Dijous, 27 d’agost

Efesis 3, 14-21
Glòria a Déu, pel seu gran amor, per l’immens de la seva misericòrdia. Qui pot abastar la grandària del seu amor? Qui pot entendre la profunditat amb la que ens estima? No hi ha ment capaç de copsar-ho, no hi ha intel·ligència suficient per explicar-ho. El misteri del seu amor solament el trobarem revelat en el seu Esperit.

Divendres, 28 d’agost

1 Tessalonicencs 3, 12-13
No hi ha res més gran que l’amor de Déu, arribar a aquesta plenitud ha de ser el nostre desig, que l’amor creixi en nosaltres fins a vesar. Estimar als germans i les germanes, estimar els nostres enemics, tindre amor pels que pateixen, d’això hem d’omplir el nostre cor i la nostra vida.

Dissabte, 29 d’agost

1 Tessalonicencs 1, 2-6
Vull estimar incansablement, vull treballar per l’amor i en amor, vull Senyor donar tot allò que he rebut de tu, per això davant el dolor, davant aquell que m’ha fet mal, vull estimar, perquè això és el que he aprés. No deixis d’oferir-me els teus dons, ensenya’m a compartir-los sempre.

Diumenge, 30 d’agost

Salm 46
El nostre baluard és el Déu totpoderós, que ens estima amb l’amor més gran, no trontollarem, no tremolarem, enfrontarem la dificultat empesos per la fe, guiats per l’amor que hem rebut, convençuts de que ja arriba la nostra esperança.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

 

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.