portbouDilluns, 20 de juliol

Gàlates 2, 19-21
Sé que no hi ha res que pugui fer per merèixer el perdó de Déu, sé que per més que m’esforci no podré compensar les meves faltes; però també sé que el Senyor no busca de mi aquest intents, per fe he acceptat que Déu m’estima i he cregut que ha sortit a buscar-me en el seu Fill, en qui he trobat la seva misericòrdia.

Dimarts, 21 de juliol

Gàlates 3, 6-14
Amb fe esperaré el compliment de les promeses, amb fe reposaré en el Senyor que sempre ha sigut fidel. En aquesta fe he sigut feta la seva filla, i per això treballaré per a ser de benedicció a tots i totes les que m’envolten.

Dimecres, 22 de juliol

Gàlates 3, 23-29
La fe que compartim ens ha fet a totes i tots un en Jesús, el Fill de Déu; aquesta fe ha d’unir-nos cada dia més, per a ser realment benedicció, per seguir caminant en la promesa i portar arreu del món l’amor del Senyor.

Dijous, 23 de juliol

Gàlates 5, 5-6
Per la fe he rebut la justícia de Déu, per la fe treballaré amb l’amor; descansarà la meva confiança en Déu, perquè ell guiï les meves passes, perquè ell em porti pels seus camins, i tiraré endavant confiada en que ell també farà arribar la nostra esperança.

Divendres, 24 de juliol

Efesis 2, 8-10
Cuidaré la meva fe, perquè és un regal de Déu, cada dia l’alimentaré de la paraula del Senyor, la banyaré del seu perdó, l’arroparé amb la seva misericòrdia Acaronaré la meva fe amb l’amor del Senyor, i la faré treballar per aconseguir un món millor.

Dissabte, 25 de juliol

Efesis 4, 1-6
La meva fe és també la teva, la teva fe és també la de l’altre, per això, perquè tenim un Senyor, perquè hem estat revestides del mateix bateig, és que som el poble de Déu, filles i fills del mateix Pare, que ens ha engendrat en amor per dur a tot el món la seva benedicció.

Diumenge, 26 de juliol

Salm 14
Amb fe espero la justícia de Déu, la seva salvació pels desvalguts i els pobres. Amb fe treballo per omplir aquest món de la pau del Senyor, de l’harmonia del seu amor. Esperaré confiada, reposaré amb tranquil·litat, perquè sé que Déu vindicarà al que pateix la injustícia i omplirà de dolcesa la vida dels oprimits.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

 

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.