sem 11 embalse de Llauset 8530Dilluns, 20 d’abril
Cohèlet 4, 17

Senyor, tu que m’acompanyes en els camins d’aquesta vida, tu que sempre hi ets present, et demano que no romanguis més en silenci, que la teva paraula m’arribi cada dia, que la teva saviesa m’instrueixi i el teu seny m’orienti. No vull complir normes sense sentit, com a rutines apreses que han perdut el seu significat, vull parar-me i escoltar-te, no romanguis més en silenci, parla’m que et vull sentir.

Dimarts, 21 d’abril
Cohèlet 5, 1-2

Perdona’m Senyor si de vegades solament parlo jo, perdona’m si el so de la meva veu és el que fa que no senti la teva paraula. En tu em descarrego i, potser sense voler, oblido escoltar-te. Serena Senyor la meva ànima, perquè en el teu repòs pugui romandre en silenci, sentin-te a tu, vivint el teu amor. Serena Senyor la meva ànima i omple’m de pau.

Dimecres, 22 d’abril
Cohèlet 5, 3-6

Senyor, perdona’m perquè masses vegades vull fer més del que puc, i penso que amb el meu esforç aconseguiré arribar a tot arreu. Senyor, serena el meu entusiasme perquè sàpiga analitzar les situacions i no m’impulsi per la banalitat que m’envolta. Senyor, si us plau, fes-me saber fins a on puc arribar i confirma la meva feina, perquè en tu vull deixar l’obra de les meves mans.

Dijous, 23 d’abril
Cohèlet 5, 7-8

Senyor, que no m’amagui jo rere cap altre escut que no sigui la teva justícia, que no m’empari en cap autoritat que no sigui el teu amor. Aquest món és ple de dolor i patiment, i és que els ésser humans busquem la nostra pròpia seguretat, i no volem mirar el que això provoca al nostre voltant. Obra’m els ulls, il·lumina’m amb la teva saviesa, que sigui la meva vida una eina per a construir un món millor.

Divendres, 24 d’abril
Cohèlet 5, 9-11

Ai Senyor, certament busquem la seguretat econòmica, pensem que en això radica la felicitat, si cada dia podem menjar, comprar, gastar. Senyor no deixis que la cobdícia i l’egoisme creixin en el meu cor, fes-me generosa amb els que passen necessitat, que no giri la cara davant la misèria dels altres. Déu meu, ensenya’m a viure amb el que necessito i a compartir amb els que no tenen la sort de viure tant bé com jo.

Dissabte, 25 d’abril
Cohèlet 5, 12-16

Déu meu, poso davant teu la meva vida, sé que des del meu naixement fins la meva mort, tot el que faci i sigui ho he de fer i ser pels altres. Que m’enduré d’aquest món? Espero que el record de l’amor que he compartit amb altres, la memòria d’una vida que ha sigut benedicció, però sense tu es vana la meva il·lusió. Què no em deixi perdre dins el discurs de la cobdícia i la corrupció, acompanya’m i ensenya’m a no buscar el meu propi interès, sinó el de totes i tots els que m’envolten.

Diumenge, 26 d’abril
Salm 117

Gràcies Senyor, perquè el teu amor és una realitat a la meva vida, sento el teu alè acompanyant-me cada dia i la teva misericòrdia vesada sempre sobre mi. Què no oblidi mai Senyor que m’estimes, que la meu veu no calli, vull cridar al món que m’abrases i em besses, vull que tothom i totadon sàpiga que no m’abandones mai, perquè ets fidel al amor que em tens, i sé que mai no em deixes sola.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

 

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.