otoñooDilluns, 2 de novembre

Jeremies 35, 1-19
Quantes vegades Senyor, com a poble teu, ens hem d’avergonyir, perquè els qui no et coneixen compleixen amb més delit que nosaltres el teu desig de construir un món millor; no ens deixis Senyor oblidar quina és la nostra tasca, quina és la teva voluntat pel teu poble. Fes-nos veure quin camí vols que portem i dóna’ns forces per seguir-lo.

Dimarts, 3 de novembre

1 Corintis 12, 27 – 13, 3
Senyor, que cada do que posem al servei de la teva comunitat, ho fem guiats per l’amor, que cada tasca que realitzem en mig del teu poble, ho fem inspirats en tot el que tu ens has estimat. No vull oblidar que és per amor que treballo, vull sempre recordar que tu em vas estimar primer i que aquest do del teu amor sempre ha de ser una realitat en tot allò que faig i dic.

Dimecres, 4 de novembre

Mateu 9, 35 – 10, 4
Vull posar la meva vida al teu servei, vull seguir les passes de Jesús, pels camins plens de gent que busca llibertat i salvació, consol i amor. Omple la meva vida de la teva compassió, perquè pugui mirar a l’altre i fer meu el seu patir. Senyor, omple la teva església de dons perquè puguem transformar aquest món en el teu regne.

Dijous, 5 de novembre

Jeremies 36, 1-10
No vull endurir el meu cor, Senyor, vull que la teva paraula em transformi i em faci tornar als teus camins; la història del teu poble és plena d’exemples d’arrogància i egoisme, i és tant fàcil veure-ho de lluny! Però adonar-me del que jo faig malament és molt més difícil, no permetis que camini en l’error, obre el meu enteniment i el meu cor per tornar sempre a tu.

Divendres, 6 de novembre

Fets 14, 8-18
És tant fàcil caure en l’adulació, és tant senzill escoltar les veus que ens afalaguen; no permetis, Déu meu, que oblidi que tot allò que faig o dic ho faig i ho dic per la teva glòria, perquè la gent pugui conèixer el teu amor i la teva misericòrdia. No vull destacar pels meus dons, sinó per qui me’ls ha ofert.

Dissabte, 7 de novembre

Lluc 7, 36-50
No vull oblidar qui sóc, jo com aquesta dona pecadora m’acosto a tu, al Déu d’amor, esperant la teva acollida, una abraçada que no mereixo, però que per la teva misericòrdia sé que rebre. No vull oblidar tot el que m’has perdonat, perquè també vull ser generosa amb els altres i donar tot el que he rebut.

Diumenge, 8 de novembre

Salm 81
Senyor i Déu meu, fins on arriba la teva paciència? Quantes vegades m’has parlat i no he volgut escoltar-te? Obra el meu cor a la teva paraula, obre les meves oïdes al teu consell, que no oblidi tot el que has fet a la meva vida i tot el que m’has ofert. Sinó fos per la teva fidelitat jo estaria perduda.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

 

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.