pescaDilluns, 19 d’octubre

2 Reis 22, 1-13
Senyor i Déu meu, gràcies perquè realment la teva paraula sempre ens acaba trobant; perdona’m si en algun moment m’he oblidat d’ella, si l’he abandonat a un racó i no m’he tornat a recordar. Què la teva veu sigui inspiració per el teu poble, que ens faci adonar-nos d’allò que hem de canviar i ompli les nostres vides de la teva benedicció.

Dimarts, 20 d’octubre

1 Corintis 11, 17-22
Ai, Déu meu! Fes-me generosa amb els que passen necessitat, que no oblidi als meus germans que tenen gana, a les meves germanes que no arriben a fi de mes. Senyor, que la comunió que manifestem a la teva taula sigui una realitat en la nostra fraternitat. Senyor, perdona’m perquè en mig del teu poble hi ha pobres.

Dimecres, 21 d’octubre

Mateu 9, 1-8
Aixeca’m de la meva cadira, Senyor; dóna’m forces per tornar a caminar. Que el teu perdó ompli la meva vida de tal manera que no pugui aturar-me en la proclamació del teu regne. Vull viure el teu perdó, caminar en els teus camins, compartir la salvació que m’has ofert.

Dijous, 22 d’octubre

2 Reis 22, 14 – 23, 3
Quants ídols poso davant el meu Déu? Quantes coses són per a mi més importants que ell? Senyor, fes-me veure els meus camins, fes-me escoltar la teva paraula, perquè pugui veure els meus errors, perquè tingui valor a rectificar-los. Senyor, que l’assemblea del teu poble escolti la teva veu per a transformar-nos i seguir els teus camins.

Divendres, 23 d’octubre

1 Corintis 11, 23-34
Fes-me Senyor digne de la comunió que m’has ofert, que el perdó i la misericòrdia que he rebut de tu sigui el que jo comparteixi amb els altres. Què mai oblidi que la manifestació pública de la teva taula no solament m’uneix a tu, sinó que també ho fa amb tota la humanitat que hi està convidada. Gràcies Déu per el teu amor, vesa’l sobre mi i fes-me’l compartir.

Dissabte, 24 d’octubre

Mateu 9, 9-17
En Jesús s’inaugurà un nou temps, on les coses velles han passat, però jo segueixo sent humanitat, humanitat que s’equivoca, que fa coses malament; Senyor, jo també necessito ser guarida de les meves errades i les meves raons. No permetis que pensi que sóc més justa que els altres, fes-me veure la meva condició i comparteix amb mi la taula.

Diumenge, 25 d’octubre

Salm 1
Dóna’m seny, Senyor meu, perquè davant les opcions que la vida m’ofereix sàpiga sempre escollir el camí correcte. Que les meves oïdes estiguin obertes al teu consell i no a la fal·làcia d’un món que defensa l’egoisme. Que les meves passes segueixen la teva justícia i la meva vida doni fruit.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

 

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.