afluenteDilluns 19 d’agost

Ageu 1, 7-12

No hem de pensar que construir el temple del Senyor és aixecar quatre parets, o és adonar les estances d’una església, hem de fer-nos conscients que per construir el temple, en justícia i dret, hem de treballar per el Senyor, oferint-li les nostres capacitats per benedicció de la seva església.

Dimarts 20 d’agost

Apocalipsi 2, 1-7

La justícia no pot construir-se sense amor, el dret no pot fiançar-se fora de la misericòrdia, tot el que forma part del caràcter que Déu ha mostrat amb nosaltres es el que nosaltres hem de compartir amb els altres.

Dimecres 21 d’agost

1 Corintis 4, 11-21

El nostre orgull, moltes vegades, no ens deixa actuar com tindríem que fer-ho, perquè, realment, les opcions que ens proposa el cristianisme, la imitació de Jesucrist, és als ulls del món quelcom que no es pot entendre. Però no ens deixem entabanar, visquem amb orgull allò que el Crist va fer entre nosaltres.

Dijous 22 d’agost

Efesis 1, 3-14

La nostra heretat l’hem rebut en el Crist, i com ha segell tenim l’Esperit Sant que ens guia en la lloança i en el reconeixement de la bondat que Déu ha tingut en nosaltres. Per amor hem sigut fets fills, per misericòrdia avui som filles, i això és el que hem de compartir amb els altres, allò que hem rebut.

Divendres 23 d’agost

Jeremies 9, 22-23

No hi ha res més gran, no hi ha res més important que entendre i conèixer al Senyor, i no se’ns demana res més que en aquest comprendre’l veiem com obra en justícia i dret, això és el que complau al Senyor.

Dissabte 24 d’agost

Habacuc 1, 1-4

Quan mirem al nostre volant volent veure quina és la realitat del món en el que vivim no podem evitar fer un crit d’angoixa al nostre Senyor, perquè certament hi ha més injustícies i maldats que bondats i drets pels éssers humans. Adonar-nos de qui hi ha a prop nostre pot fer-nos reaccionar per internar solucionar-ho.

Diumenge 25 d’agost

Lluc 1, 46-55

El càntic de Maria es un dels passatges de més esperança que hi ha al Nou Testament, en el si del seu cos creixia el salvador de la humanitat, aquell que faria la justícia i la rectitud que Déu havia volgut en el seu poble. En Jesús hem trobat tot allò que té que haver-hi d’inspirador per les nostres vides.

 

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

 

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.