embarcaderoDilluns, 18 de gener

Apocalipsi 15, 3-4
Vull alçar a tu un nou càntic, vull trobar paraules per expressar el que sento al teu costat, se’m queda tant petit el meu parlar per explicar la teva grandesa, se’m queden curtes les paraules per proclamar tot el que ens has donat. Fes-nos veure de la teva justícia i santedat, fes-nos mostrar al món la meravella de la teva fidelitat.

 

Dimarts, 19 de gener

Habacuc 3, 1-2
En mig d’un món ferit, envoltats de violència i mort, empresonats per la cobdícia i l’amor als diners, cridem a tu Senyor, perquè la teva justícia sigui una realitat, tu, que amb mà forta i poderosa, has realitzat grans prodigis et demanem que transformis els nostres cors, per no acostumar-nos a la mort i la injustícia, perquè les fal·làcies d’aquest món no impregnin les nostres ments. Transforma, oh Déu, al teu poble, i fes que manifestem la teva voluntat per a la teva creació.

Dimecres, 20 de gener

Joan 6, 22-29
Quantes vegades Senyor nostre, acudi’m a tu per allò que ens dones, per allò que ens omple, certament ens oblidem de tu quan no necessitem res, però en el moment de l’angoixa et recordem. Senyor, fes-nos veritables seguidors de Jesús, que la nostra comunió amb tu no sigui per interès, sinó per amor, que veritablement creguem en el teu Fill.

Dijous, 21 de gener

Job 42, 2-6
Mostra’ns el teu rostre, Déu i Senyor, mostra’ns la teva grandesa i el teu poder, ensenya’ns a caminar per la teva senda, amb saviesa i seny, amb amor i misericòrdia. Certament moltes vegades ens creiem massa savis en la nostra opinió, pensem que ho tenim tot controlat, però el cert és que fins i tot la nostra vida és a les teves mans. Guia’ns Senyor, fes-nos veure’t amb els nostres ulls.

Divendres, 22 de gener

Joan 10, 25-30
Quin goig Senyor saber-nos estimats per tu, quina alegria està a les teves mans, delicades i precioses, que ens protegeixen davant els perills. Som les teves ovelles i volem seguir-te en tot el nostre camí. En Jesús has mostrat quina és la teva voluntat per la humanitat, ens has ensenyat el camí de vida i de veritat, per això et demanem seny per aprendre’l a seguir-lo.

Dissabte, 23 de gener

1 Reis 19, 11-18
Et fas manifest en les nostres vides, ho fas de les formes més sorprenents, on menys esperem trobem la teva presència, que ens dóna alè en els moments de cansament, en els moments de soledat i tristesa. No deixaràs al teu poble perdut, no permetràs que els teus servents treballin sols, aixecaràs noves persones, ompliràs el teu poble de gent disposada a servir-te.

Diumenge, 24 de gener

Salm 50, 1-6
La teva paraula, Déu nostre, és creadora de noves realitats, la teva paraula és alè pel cansant i força per la tasca; que arribi a nosaltres, Senyor, que ens porti la teva justícia i el teu amor. Què la teva paraula resplendeixi entre nosaltres i ens ofereixi la teva saviesa.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

 

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.