arbreDilluns, 16 de novembre

Jeremies 37, 3-21
Ai Senyor, quantes vegades confiem en altres abans que en tu? Quantes vegades preferim escoltar les paraules fàcils que recordar la teva paraula? Si confiàvem en Egipte ens hem vist desvalguts, si volíem sentir falsos profetes, ens han ven enganyat. Dóna’ns la saviesa necessària per distingir la teva paraula, omple’ns de la teva fe per confiar a tu la nostra vida.

Dimarts, 17 de novembre

1 Corintis 14, 13-25
Senyor que la meva llengua parli la teva paraula, paraules d’alè i de comprensió, paraules que edifiquin als meus germans i omplin de dolcesa a les meves germanes. Dóna’ns Senyor un llenguatge comprensible, que sapiguem transmetre el teu amor i la teva misericòrdia.

Dimecres, 18 de novembre

Mateu 10, 24-33
Que res a la meva vida negui la teva sobirania, que res del que faci sigui fora dels teus camins. Senyor, no deixis que prengui el camí fàcil, que oblidi quina és la teva voluntat, no permetis que la por em faci deixar la honestedat de canto i em perdi en el discurs d’un món que predica l’egoisme. Omplen de forces per caminar com ho va fer Jesús.

Dijous, 19 de novembre

Jeremies 38, 1-13
S’ha de ser valent per parlar la paraula de Déu, s’ha de ser agosarat per viure el que prediquem. Senyor, la història dels homes i les dones que s’han posat al teu servei esta plena de dificultats i d’escarnis, com a Jeremies, a moltes i molts no hem volgut escoltar; fes-nos sensibles a la teva paraula, fes-nos valents per proclamar-la.

Divendres, 20 de novembre

1 Corintis 14, 37-40
Sentir-te, escoltar-te, obeir-te, tindre seny per viure, … hi ha tantes coses que hem de millorar, per això et demanem la companyia del teu Esperit, fes-nos reconèixer la seva presència, fes-nos viure amb honestedat. Anhelem la teva paraula, no permetis que deixem de sentir-la.

Dissabte, 21 de novembre

Mateu 10, 37-42
En Jesús s’ha construït una nova comunitat, que accepta a tothom, que cuida de totadon, és en ell que construïm la nostra fraternitat. Senyor, fes-nos generosos els uns amb les altres, tinguem sempre present que l’amor que ens has donat és el que hem de compartir, que l’exemple del teu fill ens acompanyi.

Diumenge, 22 de novembre

Salm 80
De tu ve la renovació del teu poble, de la teva paraula el seu aliment, de la teva mirada la nostra salvació. Fes-nos veure les nostres errades, esmena els nostres camins, fes-nos tornar a tu. Senyor, en el teu amor i la teva misericòrdia confiem, sabem que ens estimes i que mai t’oblidaràs de nosaltres.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

 

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.