sem 10 Paraje de Tudela 0429Dilluns, 15 de juny
Colossencs 3, 12-17

Senyor i Déu meu, desitjo seguir les passes del teu fill, que la meva vida sigui exemple per els qui m’envolten, però per això haig d’estar disposada a créixer en el teu coneixement. Et demano que m’omplis de ganes d’escoltar-te, que sempre em vingui de gust parlar amb tu, i que el teu Esperit m’acompanyi ensenyant-me cada dia.

Dimarts, 16 de juny
Jaume 1, 2-8

Senyor, vull demanar-te amb fe, vull que la meva confiança en tu mai no trontolli, però el cert és que moltes vegades la meva fe i la meva confiança dubten, perquè miro els perills que m’envolten i tinc por. Et demano Senyor que facis créixer la meva fe perquè pugui demanar-te i tu puguis instruir-me, perquè solament et miri a tu.

Dimecres, 17 de juny
Jaume 3, 13-18

Senyor i Déu meu, et demano que cada dia omplis la meva vida del teu coneixement, de la teva saviesa que em faci actuar amb justícia i pau per als qui m’envolten. Que no oblidi mai que tot això és un do teu, que no han sigut els meus mèrits els que ho han aconseguit. Omple’m del teu Esperit perquè pugui viure com és digna d’una filla teva.

Dijous, 18 de juny
Romans 12, 14-21

Senyor, quan escolto la teva paraula m’adono de que el fruit de la saviesa és una vida que sigui del teu grat, però fallo tantes vegades que sembla com si, després de tants anys de seguiment, no hagi aprés res. Ajuda’m Senyor a seguir endavant en aquest camí de conèixer-te i omple’m de forces per tirar endavant.

Divendres, 19 de juny
Efesis 5, 15-20

Senyor i Déu meu, que la teva saviesa transformi la meva vida, que tota jo sigui una lloança plena del teu amor. Que el teu seny m’acompanyi i el teu Esperit em sigui un mestre. Gràcies Senyor perquè allà on jo fallo tu m’estimes, i quan erro en els meus camins tu em surt a buscar. Gràcies en nom del meu Senyor Jesucrist.

Dissabte, 20 de juny
2 Timoteu 3, 14-17

Et dono gràcies Senyor per la teva Paraula, gràcies perquè en ella trobo la inspiració per la meva vida, i gràcies a ella puc aprendre de tu i del que vols per mi. Et demano que en la meva lectura sempre sigui present l’Esperit Sant, perquè la teva saviesa m’ompli del coneixement de tot allò que és bo.

Diumenge, 21 de juny
Salm 145

Quan recordo tot el que has fet per mi, com m’has sostingut en les dificultats i m’has ensenyat i corregit, quan penso en tantes i tantes coses que has fet a la meva vida, Senyor no puc deixar de lloar-te i donar-te gràcies. En tu està la meva ajuda, en la teva fidelitat creix la meva fe i en el teu amor construeixo la meva vida. Que vingui el teu regne Déu meu, que la teva justícia sigui una realitat en mig de la teva creació.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

 

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.