vistasDilluns, 15 de febrer

Gènesi 17, 1-7
Que grans són les teves promeses, Senyor, ens mantenen per sempre; ets fidel a la teva paraula i per això avui podem proclamar que ets el nostre Déu. Has sortit a buscar al teu poble, tu que el vas formar amb fe i esperança, has ofert la teva salvació als teus fills i les teves filles, per això et donem gràcies. Volem seguir fems en les teves promeses, guardar-les al cor i esperar-les amb fidelitat.

Dimarts, 16 de febrer

Joan 3, 1-17
Quantes vegades Senyor és la fosca de la nit que ens acostem a tu per vesar als teus peus les nostres preocupacions, els nostres interrogants; ens agradaria poder entendre tot el que fas, demostrar amb raonaments cadascuna de les teves decisions, però certament no podem fer-ho, per això et demanem que omplis les nostres vides de la teva saviesa, per estimar i compartir allò que has fet a les nostres vides, encara que no sempre et puguem explicar.

Dimecres, 17 de febrer

Èxode 17, 1-7
En mig de les dificultats demanem la teva salvació, però quantes vegades ho fem com una exigència, com si fos la teva obligació rescatar-nos dels perills i dels problemes. Senyor, que no oblidem mai que és per misericòrdia que vius al nostre costat, que per amor has volgut acompanyar-nos. Que en mig del perill veiem la teva mà que ens dóna forces.

Dijous, 18 de febrer

2 Corintis 5, 19-21
Per amor ens ha ofert reconciliació, una nova relació amb tu que s’ha fet manifesta gràcies a la fidelitat i l’amor de Jesús, en una tasca en mig de la teva creació que el va portar a patir i a morir. Senyor, fes créixer en nosaltres la teva llum, perquè tots i totes les que ens envolten puguin trobar el teu amor.

Divendres, 19 de febrer

Ezequiel 37, 1-14
Qui, Senyor, pot atorgar vida? El teu Esperit és un do meravellós, que vivifica les nostres entranyes, volem sentir la seva companyia cada dia, volem que es mostri com una presència real en nosaltres. Aixeca’ns de la pols, Senyors, vesa sobre nosaltres una nova vida, compleix la teva paraules en mig del teu poble.

Dissabte, 20 de febrer

Joan 4, 5-26
Volem amarar les nostres vides de la teva aigua, clara i fresca, que treu la set de la justícia, que rega amb pau els nostres conflictes. Volem escoltar la paraula del teu fill, que no solament es diu, sinó que crea coses noves, que construeix noves realitats. T’has acostat a nosaltres i guarir les nostres ferides, gràcies Senyor.

Diumenge, 21 de febrer

Salm 107, 17-22
Fes que mai oblidi la teva salvació, fes que el record del teu rescat romangui sempre al meu cor; en l’angoixa vaig cridar-te i tu vas vindre a buscar-me, en el moment de perill vaig acudir a tu, i tu vas respondre’m. Gràcies Senyor per el teu amor entranyable que m’acompanya sempre, ho publicaré en mig del teu poble, no callaré els prodigis que has fet a la meva vida.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

 

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.