sem 4 Gorg de la Bauma Capdevanol 7231Dilluns, 14 de setembre

Hebreus 10, 19-24
La nostra esperança és veritable, perquè realment Déu compleix les seves promeses, per això, esforçant-nos en l’amor, cultivant la nostra fe, seguim endavant, convençuts de que el Senyor camina amb nosaltres. No estem sols, en Jesús hem obtingut accés directe al Pare, en ell hem trobat a Déu.

Dimarts, 15 de setembre

Hebreus 11, 1-3
La fe ens obre els ulls a l’esperança, una esperança que no veiem però que sabem que hi és, davant nostre. És meravellós saber que l’espera no serà en va, és un do mirar cap allò que ve i saber que arribarà. No és vana la nostra fe, no és vana la nostra esperança, Déu ha promès un nou món, estem convençuts que l’assolirem.

Dimecres, 16 de setembre

Hebreus 12, 1-3
El camí de l’esperança no és fàcil, la vida és plena de dificultats, de problemes i batalles que moltes vegades esgoten les nostres forces; però en Jesús tenim l’exemple, tenim on posar la nostra mirada, en ell hem aprés que en l’Esperit podem abandonar el nostre cansament i renovar-nos per continuar.

Dijous, 17 de setembre

Jaume 5, 7-11
Diuen que la paciència és una virtut, que saber esperar és una capacitat que pocs tenen, i certament moltes vegades és difícil fer-ho, volem avançar allò que serà, volem que arribi la nostra esperança, però hem de viure sabent que arribarà i esperant-la, mentre ens estimem els uns a les altres.

Divendres, 18 de setembre

1 Pere 1, 3-9
Amb goig enfrontarem les dificultats, amb fe combatrem les nostres batalles, perquè sabem que allò que esperem vindrà, és una nova vida que palpita en el cor de Déu, una vida que s’ofereix gratuïtament i que arribarà a la seva plenitud. Amb fe acollim la salvació i ens encaminem cap a la nostra esperança.

Dissabte, 19 de setembre

1 Pere 1, 13-21
En Déu hem posat la nostra esperança, en ell alimentem la nostra fe, perquè el seu amor ha satisfet les nostres vides. Esperem amb paciència, amb constància, treballant per allò que sabem que arribarà, busquem la santedat de les nostres vides perquè seguim aquell que és el nostre Pare: el Sant.

Diumenge, 20 de setembre

Salm 54
Demanaré a Déu justícia, confiaré en la seva protecció, davant el mal que m’envolta buscaré refugi en el Senyor que escolta el meu clam, que para la orella a la meva súplica. És Déu qui em sosté, és ell qui m’ajuda, esperaré la seva salvació, en ell viu la meva esperança.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

 

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.