atardaDilluns, 14 de desembre

Isaïes 12
Com les aigües del desglaç que baixen de les altes muntanyes i omplen els rius, com els torrents salvatges que amaren els boscos així ha sigut per nosaltres la teva salvació, no l’has minvada, no l’has escatimada, l’has vesat abundantment a les nostres vides, una salvació que guareix, que tanca ferides, que omple de sentit les nostres vides. Per això et donem gràcies amb goig i alegria, per això cantem totes les teves benediccions.

Dimarts, 15 de desembre

Romans 13, 11-14
Sí Senyor, cada dia estem un pas més a prop del compliment de la nostra esperança, vivim en la confiança de que ja és una realitat però esperant la seva plenitud. Fes-nos recordar la veritat de la teva obra, la certesa de la salvació, que no oblidem que caminem cap un món nou, que comença allà a Betlem. Que el goig de la certesa ens acompanyi per assolir la teva salvació.

Dimecres, 16 de desembre

Isaïes 40, 1-11
Dóna’ns Senyor una veu forta, una veu encoratjada que cridi que ja arribes, que desfàs tots els obstacles per acostar-te a la teva creació. Arriba el teu perdó, el teu consol, ja ve la teva salvació. Quin goig cridar-ho al món, quina alegria proclamar-ho a la teva humanitat, vens a recollir, vens a guarir al teu ramat. Que no tinguem por de cridar-ho al món: ja ve el nostre Déu.

Dijous, 17 de desembre

2 Corintis 6, 1-10
Senyor, quantes vegades les dificultats que ens envolten ens fan perdre l’alegria, quantes vegades els patiments i els dolors ens amaren l’ànima de tristesa; que no oblidem que en mig de tots els problemes podem viure la teva salvació, que no és una rialla banal, ni una alegria fàcil, la teva salvació és el goig de que la nostra esperança es veure acomplerta, per això, encara que amb llàgrimes als ulls, podem dir-te gràcies Senyor, m’has trobat, avui és l’hora favorable.

Divendres, 18 de desembre

Isaïes 51, 1-6
Esperem el compliment de la teva paraula, esperem la teva salvació, esperem el dia que tota la teva creació pugui viure amb goig la teva pau, esperem, i ho fem amb esperança, amb la certesa de que tu ets fidel i veritable, amb la confiança de que no ens abandonaràs. Gràcies Déu nostre perquè et recordes de nosaltres, gràcies perquè sabem que la teva salvació és per sempre.

Dissabte, 19 de desembre

1 Pere 1, 3-9
Esperem amb goig la plenitud de la teva salvació, però avui, en mig de les nostres dificultats, també podem viure-la, fes Senyor que no oblidem que has omplert les nostres vides de dons, que l’espera del compliment sigui en el camí de la teva pau. Sí Senyor, esperem amb fe, esperem convençuts de que arriba ja la nostra esperança.

Diumenge, 20 de desembre

Salm 51, 1-14
Em presento davant teu conscient de les meves errades, sabedora de les meves males decisions, però ho faig amb la confiança de que tu m’acolliràs. Senyor, fes-me viure el teu perdó, omple el cor de la tranquil·litat i el goig que solament tu pots oferir-me, i fes-me generosa amb els altres, que allò que he rebut de tu sàpiga compartir-ho. Vull viure la teva salvació com una realitat, vull caminar amb el teu Esperit.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

 

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.