reflejosDilluns, 12 d’octubre

2 Reis 20, 1-11
Ets un Déu compassiu, més enllà dels nostres errors i les nostres faltes pots seguir mirant-nos amb amor. En el teu cor pesen més les llàgrimes que els insults, a les teves mans ens guardes, com si fóssim tresors d’or i no gerres de fang. Gràcies Senyor per el teu perdó, que sempre arriba a temps. En la teva misericòrdia vull confiar, vesa sobre mi la teva salvació.

Dimarts, 13 d’octubre

Fets 12, 1-17
Quantes vegades la teva salvació ens sembla un miratge? Quantes vegades no has estat el meu costat i ni tant sols m’he adonat? Gràcies Senyor perquè tu vens en l’hora propicia, gràcies perquè en tu podem confiar les nostres vides, i el destí que vingui el podrem assumir. Obre els meus ulls per veure cada una de les cosa que fas per mi i per els que m’envolten, no permetis que no pugui veure la teva salvació.

Dimecres, 14 d’octubre

Lluc 7, 11-17
La compassió és un do meravellós, que fa posar-nos en el patiment de l’altre, com si aquest fos nostre; la compassió fou el motor del moviment de Jesús, que veia no solament el dolor sinó la necessitat. Senyor, fes-me compassiva, que pugui sentir amb l’altre, que pugui fer meus els seus dolors. No permetis que camini preocupant-me solament de mi.

Dijous, 15 d’octubre

2 Reis 21, 1-18
Quantes vegades callem davant la injustícia que ens envolta? Quantes vegades Senyor he pensat, jo no hi puc fer res. No permetis Déu meu que em siguin indiferents els errors i les faltes, no permetis que miri cap un altre banda i em digui: a mi no em competeix. Obre els meus ulls a la teva justícia i fes-me aixecar la veu davant el mal.

Divendres, 16 d’octubre

1 Corintis 10, 14 – 11, 1
No vull que la meva llibertat faci mal a un altre, no vull que el meu dret s’imposi sobre els que totes i tots tenim; Déu meu, vull estimar sincerament i viure amb pau amb els que m’envolten, vull comprendre al que pensa diferent i no jutjar sinó aprendre a conviure. Fes que miri al món amb els teus ulls i que el teu amor sigui allò que em mou.

Dissabte, 17 d’octubre

Mateu 8, 28-34
Senyor, m’agradaria treballar per la llibertat dels que es veuen esclavitzats, però de vegades fa por enfrontar-se a forces que són més poderoses que jo. La sola presència de Jesús manifestava un bé pel que els dolents es sentien amenaçats, i vull que aquest sigui el meu camí, el del teu Fill que allibera.

Diumenge, 18 d’octubre

Salm 82
Voldria que la justícia regnes en aquest món, que els oprimits, els pobres i els desvalguts tinguessin qui els defenses; però mentre crido pel teu judici haig de preguntar-me què faig jo. Senyor que la causa dels que pateixen no em deixi indiferent, fes-me veure com he de treballar per un món que plora.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

 

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.