playaDilluns, 11 de gener

Joan 17, 20-26
Gràcies al teu fill, Déu nostre, hem entrat dins el cercle de la comunió amorosa de la trinitat, gràcies a ell t’hem conegut, com abans no ho podíem fer, per això et demanem que la teva paraula sigui inspiració per les nostres vides, fortalesa davant les dificultats, consol en el dolor, però també lliçó de vida que ens mostri com ens hem de comportar entre nosaltres i amb els que ens envolten.

Dimarts, 12 de gener

Deuteronomi 11, 1-7
Quan érem infants ens vas rodeja de testimonis perquè coneguéssim totes les teves obres, però a mida que hem anat creixent hem vist com la teva mà està amb el teu poble, com la teva justícia és vesada sobre nosaltres perquè aprenguem a practicar-la. Senyor, fes-nos testimonis de les teves proeses, de les teves gran obres, perquè puguem oferir la història de la teva salvació als que ens envolten.

Dimecres, 13 de gener

Hebreus 1, 1-4
Hem conegut la paraula definitiva de Déu, hem conegut al seu Fill, a aquell que per la seva obra salvadora ens ha mostrat el mateix ésser de Déu, el seu profund amor per nosaltres, la seva bondat infinita, la seva gran misericòrdia. Gràcies Pare pel teu Fill, gràcies perquè en ells has manifestat tot el que som per tu.

Dijous, 14 de gener

Jeremies 31, 31-34
Més enllà de les nostres errades, més enllà de les nostres faltes i les nostres infidelitats Déu ha tornat a buscar-nos, ell sempre ve, ell sempre es fa present; vol omplir les nostres vides de la seva paraula, vol vesa sobre nosaltres el seu perdó. En Jesús hem trobat una nova aliança, un nou pacte que mai més serà trencat.

Divendres, 15 de gener

Marc 1, 14-15
Senyor, quantes vegades pensem que els nostres camins ja són prou bons, quantes vegades no ens adonem de que hem de tornar a girar i iniciar altre vegada un nou començament. Fes que no deixem de mirar Jesús, fes que una vegada i un altre siguem capaços de reflexionar sobre la nostra vida i redrecem altre cop les passes en l’exemple que ens va donà. No permetis, Senyor, que ens oblidem de mirar al teu Fill.

Dissabte, 16 de gener

Josuè 1, 7-9
Déu meu, que la teva presència sigui coratge en la meva vida, que la teva fortalesa m’acompanyi i em faci decidida en tot el que haig d’emprendre. Quantes vegades no em veig capaç de seguir endavant, quantes vegades el meu cor s’acovardeix davant el treball i les dificultats; vull aferrar-me a tu, vull la teva companyia en cada instant per poder tirar endavant amb la valentia que m’ofereix el teu Esperit.

Diumenge, 17 de gener

Salm 111
Quan miro al meu voltant, quan recordo el meu passat i el camí del teu poble, quanta saviesa trobo, quan d’amor puc sentir. És ben cert que obres en justícia, que la teva fidelitat ens ha acompanyat sempre, no has oblidat la teva misericòrdia, ni t’has desdit de l’amor que ens tens. Gràcies Senyor per la teva companyia, gràcies perquè en les teves mans trobem repòs.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

 

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.