roncalDilluns, 1 de febrer

Mateu 7, 13-14
Vull trobar el camí de la vida, vull passejar per les seves sendes, segura de que encara que sigui tortuós, encara que demani de mi l’esforç de donar-me als altres, de considerar al proïsme més que a mi mateix, segura de que no serà fàcil, però convençuda de que tu, Déu meu, camines amb mi.

Dimarts, 2 de febrer
Èxode 32, 7-13
Senyor, no permetis que posem el nostres ulls en ningú que no siguis tu, sabem que moltes vegades ens deixem enlluernar per les ídols d’aquest món, ens perdem en els discursos de la fal·làcia, oblidant qui és el nostre llibertador. Déu nostre, demanem la teva misericòrdia per les nostres errades i la teva saviesa per a continuar dia a dia als teus camins.

Dimecres, 3 de febrer

2 Corintis 11, 26-30
En les meves mancances tu demostres el teu poder, en les meves debilitats el teu Esperit em sosté, en tot allò a on no arribi en tu trobo forces per fer-ho. No permetis que m’aparti de tu Senyor, si el camí és dur sé que el fas amb mi, si la tasca em supera, sé que tu m’aixecaràs per seguir endavant. Vull caminar en el teu Esperit, confiada de que tu ets qui em sosté.

Dijous, 4 de febrer

Deuteronomi 6, 4-9
La teva paraula ha de ser inspiració per la meva vida, vull amarar tot el que sóc i el tinc d’ella, de la seva saviesa, del seu consol, de les seves forces. En la teva paraula vull viure per saber endinsar-me en els teus camins, per saber seguir les teves sendes. No permetis que oblidi el teu consell, no permetis que no el comparteixi.

Divendres, 5 de febrer

Hebreus 10, 19-22
En Jesús he trobat el camí al Pare, un camí obert, un camí de fe que m’ha atorgat una nova vida; en Jesús he trobat la llibertat d’acostar-me a Déu, més enllà de les meves errades i faltes, que ja no compten, perquè he trobat el perdó de Déu. No hi ha res que m’impedeixi arribar-me a Déu i donar-li la meva lloança, perquè ell ha vesat sobre mi la seva misericòrdia.

Dissabte, 6 de febrer

Joan 14, 6-8
El camí a Déu fou la humanitat del seu Fill, en Jesús he conegut un Pare molt diferent al de la llei i el manament, un Pare que no era com els homes el descrivien, un Pare que abraça en comptes de castigar, que estimar en comptes de demanar, que perdona en comptes de condemnar. Jesús és el camí veritable a Déu.

Diumenge, 7 de febrer

Salm 103
Vull cantar un nou càntic, vull trobar paraules noves per agrair tot el que has fet a la meva vida, tot el que m’has donat; però no hi ha mots que pugui fer servir, cap pot expressar la meravella de tot el que m’has atorgat, per això parlo d’amor i perdó, paraules petites per tu però que volen expressar un agraïment profund i sincer. En tu he trobat la veritable vida, gràcies Senyor.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

 

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.