La UB organitza el curs: Apunts didàctics sobre el llegat de la Reforma Protestant

L’any 2017 es commemora el 5è centenari de l’inici de la Reforma Protestant. Arreu d’Europa i del món s’organitzen actes i cursos en el marc de “Refo500”, una plataforma internacional dedicada a difondre el coneixement dels 500 anys de llegat de la Reforma i que compta amb la participació de tota mena d’institucions, museus, universitats, esglésies i organitzacions tant protestants com catòliques.

Dins d’aquest marc, el curs “Apunts didàctics sobre el llegat de la Reforma Protestant” proposa estudiar l’impacte de la Reforma en la ciència, l’art, la música, la literatura, el cinema, l’economia i la societat. L’objectiu general és proporcionar coneixements i eines didàctiques adreçades al desenvolupament de noves vies de recerca, xarxes d’excel·lència i activitats multidisciplinàries. Els ponents són reconeguts especialistes en les diferents matèries amb anys d’experiència docent dins l’educació secundària i universitària i en la investigació.

El desig d’apropar-nos a una cultura més plural i oberta, juntament amb la necessitat d’adequar els nostres ensenyaments a aquesta realitat, justifiquen de ple aquestes jornades adreçades als docents d’educació secundària i al públic en general.

Cost: 60 € – Durada 30 h

Més informació  –  Descarregar tríptic

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

 

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.