dosriusDilluns 12 d’agost

Deuteronomi 32, 1-11

La confiança de que Déu és qui forma i protegeix al poble esta fiançada a molts textos de l’Antic Testament. El Déu més gran de tots es el que ens ha escollit i cuidat, ell és qui ha de marca el nostre caràcter i la nostra manera de ser.

Dimarts 13 d’agost

Jeremies 4, 1-4

Si el dret i la justícia presideix al poble de Déu les nacions es beneiran. Per lluitar contra el mal estructural en el que es construeix el nostre món no calen exercits armats, sinó oferir el bé contra el mal. El poble de Déu s’ha de construir com alternativa a allò d’injust que ens envolta.

Dimecres 14 d’agost

Jeremies 22, 1-5

Si la justícia no presideix les nostres decisions, si la opressió i l’esclavatge es el nostre comportament, aleshores ens estem comportant com els malvats. Per construir una societat de repòs el dret a de presidir tot allò que fem.

Dijous 15 d’agost

2 Timoteu 2, 1-13

Perquè estem disposat a morir per Jesucrist, per això vivim en ell, perquè encara que hem de patir som fidels, per això amb ell regnarem. Hem sigut escollits i se’ns demana fidelitat a allò que hem acceptat, i quan fallem, quan ens cansem no patim, on no arriba la nostra fidelitat arribarà la seva.

Divendres 16 d’agost

Salm 36, 6-11

La fidelitat i l’amor del Senyor son fonament per la salvació que ens ha atorgat, no hi ha res més gran, ell és la font de la nostra vida i llum de les nostres passes. Ell ens cuida, ell es protegeix, en ell confiem per caminar cada dia.

Dissabte 17 d’agost

Romans 16, 25-27

Glòria al Déu etern, perquè en la seva saviesa ens ha revelat allò que havia estat amagat, perquè en el seu amor ens dóna el coratge per a continuar endavant. Glòria a Déu que ens ha revelat al seu Fill. Amén.

Diumenge 18 d’agost

Marc 10, 13-16

En la confiança d’un nen en el seu pare, en l’espera de consol que busca l’infant en la seva mare, en la reverència i respecte amb la que escolta les seves paraules, en aquest sentit ens hem de construir com a cristians i cristianes. Som nens i nenes davant el Pare de tot.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

 

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.